Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havregrynsgröt


Mardömmen varje morgon tvingas svälja
denna äckliga varma slamsa med mjölk
hoten över bordet garderob örfilar ord och mörkret
allt var glömt tills de väckte dem
förvanskade fornlämningar kommer i dagen,
runskrift bestående i tusende
vänner fanns en gång, när grottfolket ännu
vandrade över klotet
Fel kan alla göra då vi är omedvetna,
men av grymhet dränka en snigel
som fredligt vandrar över stigen
det gör i varje fall inte jag, gör jag av olycka
fångar jag upp den med håven, före den kvävs

Allergisk mot förtryck i varje form,
grymheten mot allt levande
det är raketbränslet för den levande




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 95 gånger
Publicerad 2022-01-21 10:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP