Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets rynkor

 

 

 

Suckade när jag såg
mitt rynkiga ansikte i spegeln

gillade inte det jag såg
sänkte blicken

funderade på livet
och min ålder

lyfte blicken
och såg mitt ansikte igen

gillar mina rynkor
hoppas jag får fler

 




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2022-01-21 10:23



Bookmark and Share


  Eivorsdotter
Vackert <3
Själv älskar jag att åldras, det har blivit så mycket lugnare på insidan liksom.
2022-01-25

  Magica VIP
Ingen kommer undan åldrandet. Bra att du kan känna det som positivt. Kram!
2022-01-24

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfullt om att rynkor är lite
av en dagbok över våra liv.
2022-01-24

  Lottie Ålhed VIP
Ålderstecken är förhoppningsvis också tecken på mognad,erfarenhet och kunskap.
2022-01-24

  Blomma-Stjärna VIP
Fint skriftat - vi gamla kan vara unga inom oss ibland, men vi får som tur är aldrig mer ett babyface :-)
2022-01-23

  Annaemi VIP
Alla vill leva länge men ingen vill bli gammal. Känner igen mig i din dikt, så på pricken!
2022-01-23

    ADI Nehlin
Kloka ord
2022-01-22

  Peter G VIP
När det gäller ålder och rynkor så är det bara att gilla läget! Tycker du förmedlar det på ett positivt och bra sätt här!
2022-01-21

    Lena Staaf VIP
Att försonas med sin ålder och t o m uppskatta den. Härligt!
2022-01-21

  Gunnel Eriksson VIP
Om ansiktet är alldeles utan rynkor
i 70- 80-årsåldern så måste man ha
genomgått skönhetsoperation. Utan rynkor har man inte levt livet utan smitit ifrån på något sätt. Vi är stolta över våra
eller hur?
2022-01-21

  Eva Helene VIP
Ja, det hoppas jag, dvs jag hoppas du lever länge!!
2022-01-21

  Margit Grell
Så positivt formulerat!
2022-01-21

  ULJO
Vad glad för dina rynkor. De visar livets vackra sida
2022-01-21

  Foohexa
Jeanne Calment
Har ett bra citat om just rynkor
2022-01-21

  Niliboy
På bilden har du inga, jag har heller inga, skönT kanske med några,
2022-01-21

  Feliaxel VIP
Rynkor är bevis på att man har upplevt livet
Något att vara stolt över
2022-01-21

  Öknens Ros VIP
Ler man får man fler rynkor! ;)
2022-01-21

  Sparvögat VIP
Livet för med sig klokhet som speglas i ett erfaret ansikte, fint förmedlat…
2022-01-21

  Kajan VIP
De flesta av oss hoppas bli lite Shar pei, de är fina.
2022-01-21

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Vad fint du skriver om livets rynkor! Ja jag tycker att de är vackra!
2022-01-21

  Ordsus
Insiktsfullt.
2022-01-21

  Maria Sundelin VIP
Rynkor är ett tecken på att man levt, skrattat, gråtit, mm..
Kramar
2022-01-21

  Kungskobran VIP
Mina rynkor är ett bevis
på att jag blivit vis
2022-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP