Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Soldraken


har landat i trädets topp
varsamt klär han av varje frostad gren
pälsen de bär
därpå hänger på trädmamsellen droppar
som frosten och natten knåpat samman
till glittrande juveler
Vaknar soldraken nästa morgon
sjunger dropparna åter en gryningssång
och gnistrar av regnbågens färger

Där i gränslandet mellan plus och minus
sker förvandlingen varje dag




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 87 gånger
Publicerad 2022-01-21 10:32



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
en härlig uppenbarelse för ögat att minnas.
2022-09-20
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP