Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till Bia


Bästa vännen

Mjuka händer
glada ögon
där du står vid grinden
jag kan se dig som du var

Glada upptåg
långa resor
äventyr och fest och glädje
så var livet alla dar

Bästa vännen
som jag saknar
ständigt, alltid
men i minnen finns du kvar




Bunden vers (Rim) av Annaemi VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-01-21 11:07



Bookmark and Share


  Ordsus
En bästa vän är härligt att ha!
2022-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP