Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser djävulen dansa i dina ögon

 

 

jag ser djävulen dansa i dina ögon

ljuv musik ljuder i mina öron

med lock och pock han vill mig förföra

vill mig i dansen föra

 

han bjuder upp till en helvetisk dans

jag mister både vett och sans

fortare och fortare det går

lämnar glödande spår

 

när dansen äntligen är slut

djävulen firar med salut

mitt motstånd är borta

jag kommit till korta

 

utan betänksamhet jag kapitulerar

djävulen och jag kopulerar

med hetta han intar min kropp

som ett spjut är hans snopp

 

viril och uthållig som fan

han är en riktig man

alltid villig och alert

får klapp på sin stjärt

 

jag ser djävulen dansa i dina ögon

hans röst är som musik för mina öron

han tråder upp till djävulsk dans

och jag faller i trance

 




Övriga genrer (Satir) av Öknens Ros VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-01-22 09:15



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
djävulen dansar nuförtiden överallt
2022-01-30

  Bodingen VIP
"Dansa din djävul", Thomas Di Leva.
2022-01-24

  Kungskobran VIP
Som svarta änkan med ombytta roller
2022-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP