Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Föryngringsord och mirakelstrofer

Doft av
föryngringsord

Skördas
som i lönndom
bland skaldens
välgömda mirakelstrofer

Poetiska skott
gror sprängfyllda
med stavelsegroddar

Mättar
törstande örons
lyrikmagar







Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-01-21 18:42



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Sköna är dina 'stavelsegroddar' och 'törstande lyrikmagar'!
2022-01-25

  Seasons
Wow, gjorde mig glad :)...strålande!
2022-01-24

  BenGust VIP
Mitt i prick detta poetiska skott !
2022-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP