Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte populär

Tankar som snurrar runt
Ingenting känns sunt
För bakom ett galler
När skymningen faller
Fängslad i ett inrutat system
Där allt känns som problem
Alltid ett varningens finger
Inga klockor som ringer
För vara som man är
Då blir man inte populär




Bunden vers (Rim) av Lidde
Läst 106 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-01-21 19:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde