Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försonas

Jag försonas
för varje våg
som slår
mot mitt ansikte,
snart har jag inget
att dölja,
jag möter dem
med öppen blick
och ett leende
jag inte känner till,
som vore jag
en framtid
eller ett ursprung




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 112 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-01-21 20:10



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Vänd andra kinden till….
2022-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta