Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egoistens rätt att göra precis som han behagar

 

Jag jobbar stenhårt på att bli en äkta helylle narcissist, en utpräglad egocentriker samt en utstuderad egoist. Någonting säger mig att det vore så mycket enklare att vara en sådan människa, inte en massa nonsens kärlekstjafs förutom den gudomliga kärleken till mig själv så klart, inte en massa sentimental empati, nej jag ska bli cynisk, arrogant, godtycklig och hård som stål i förhandlingarna om vårdnaden av barnen. Jag är övertygad om att livet kommer att bli så mycket lättare och smidigare med denna livsstrategi, den starkes rätt att att vara en karlakarl som gör precis som han vill.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2022-01-21 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP