Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kungsgatan, mars




det blåser här
överallt där jag går
sa hon


& förklarade
att ingen någonsin lämnar
någon helt


det finns alltid kvar något
som driver runt med vinden


& att telefoner låter som mest
när de är tysta



R.A.




Övriga genrer av sthlmdikter
Läst 57 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-21 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sthlmdikter
sthlmdikter