Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon väntade



hon väntade på att dörren
skulle öppnas

även med
nycklar i fickan




Fri vers av Nerdissta
Läst 87 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-22 01:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta