Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mån av fantasi

 

Trädde livet på ett strå en pinne 

de rödaste av bär 

av pinnen blev det slamsor 

sörja av strået liv som allra mest 

 

i morgonstundens bleka klarhet 

i ljuset bakom min gardin 

 

förkunnar de om tredje världskrig 

förhandlas det om liv och död 

 

och människan i tillvaron den lilla 

som drömmer om en människa hon 

känt 

 

världen är en märklig sak 

kärleken ett tak himmelen 

staketet som vi ställt på glänt 

 

i mån av fantasi 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-22 08:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP