Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

genomborrad hud

 

 

Fingertopparna de mina glöder 

här när du ser dem över din 

bringa guldkaskader fjäderlätta 

vingslag 

så djuret låter ryggen krökas 

saknaden i kropp i rygg 

 

blicken skannar av åkesfälten 

 

nedfälld med naglar allt djupare 

längs naken rygg, svank i öppnad 

inför dig 

 

djuret inom mig i drömmarna 

det bestående 

 

farorna som lurar, parasympatiska 

nervsystem, och hon letar letar 

rusar över vardagens slags 

skogar berg 

 




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 76 gånger
Publicerad 2022-01-22 08:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP