Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


921.DEN RÖDA FLÄCKEN...

1.Nordens Natur börjar mer och mer
likna länder där det bara finns kala berg,
åsar,betong sand och damm ...

2.Under förevändning att träden i
städernas parker är sjuka huggs TRÄD
och mängden av buskar ner.

3.Stadsbor,om NI är oroliga för er och
barns hälsa, höj röster för att bevara
SINA GRÖNA PLATSER mot invasion
av trädhuggare. DEN RÖDA FLÄCKEN
ÄR DÖDSMARKERING!

4.Alla har inte den materiella möjligheten
att läka såren i naturen av den stank staden
tillfogats.

5.Från vänster till höger, politikerna skriker,
vi bryr oss om ers hälsa, men verklighetens
fakta säger helt annat.

6.Hur längre kan människokroppen stå ut
med oändligt antal vaccinsprutor...förgiftas
långsamt men säkert? Av stöd från kryckor
faller immunförsvaret på knä...

OBS!!!INGET FRÄMJAR HÄLSA
SÅ SOM SJÄLVA
NATURENS KRAFTER!!!AMEN!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 71 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-22 09:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP