Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


DRÖMTID


då jag vaknade stod jag
vid en strand
himlen lyste underbart blå
och inga moln flöt därpå
varken stridsskepp eller traden
med buken fyllda
strandgräset lyste så där skönt
som enbart våren kan
och sjöng sin viskande sång
där fanns även bryggan
där vågorna dansade tåspetsdans
och på bryggan satt
du och metade






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2022-01-22 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP