Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur kramar man solen?

fångad i en spindelväv av melankoli.
i ett dunkelt fängelse, utan dörrar eller fönster.

ser världen genom en kameralins.
allt i svartvitt, som att världen tömts på färg.

mina tårkanaler har drabbats av torka.
och mina läppar är fastlåsta i ett nedstämt läge.

idag tittade solen fram bakom de mörka molnen.
dagar som denna, ger mig kraften att fortsätta kämpa.




Fri vers av Chapion
Läst 43 gånger
Publicerad 2022-01-22 13:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chapion