Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med din spänstiga blick luckrar du upp mitt mörker

Med din spänstiga blick
luckrar du upp mitt mörker.
Det som inte kunde hända
det händer i ett tyst rungande
påslag av kärlek och uppror.
Med din spänstiga blick
luckrar du upp mitt mörker
och vi färdas på en väg av
ljus som två lyckliga änglar.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 91 gånger
Publicerad 2022-01-22 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP