Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


När fysiska lagar inte längre existerar.


En kosmisk dans 

 

Mina lungor är fyllda av dina andetag.
Jag vibrerar av ditt syre.

I djupet av våra själar möts vi i en kosmisk dans.
När tid och rum upphör att existera.

Jag darrar när din osynliga hand möter min.  




Fri vers (Fri form) av Ordsus
Läst 188 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2022-01-22 13:37



Bookmark and Share


  Judas Ekholm VIP
Den här träffar som en örfil bakom bröstbenet. Jag vill dricka den här diktens badvatten.

Tusen tack för upplevelsen. Bokmärket är naturligtvis givet. Kudos!
2022-02-09

  Gawain VIP
Musik. Rytmen står som en osynlig men kännbar aura full av känsla men blyg på direkt form. Vad som känns beskrivs bäst som det här.

Så vackert!
2022-02-04

  S.A.I. Steve Lando VIP
Underbar
2022-01-24

  Gunnar Hilén VIP
Och dansen själv skapar musiken som ackompanjerar lystnaden. En text som visar att poeter saknar erotiken, sinnligheten, elden.
2022-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Ordsus
Ordsus