Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prunkande strofhagar

Ditt hår

mitt silversnår
att långsamt
drömvilsegå i

Din hud

min huds eldstål
mitt töres
gnistfyrverkeri

Mina tankar flyr
ystert skuttande
med dina över
vårens gärsgårdar

och prunkande
strofhagar




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-01-22 13:50



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Med ystra språng drömvilsegår en gärna bland dessa fascinerande tankar.
2022-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP