Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Surt Ljus

Det finns ljus i tunneln.
Inflationen stiger och smittan den rusar
Börsen den viker, crypton den rasar
En förkylning hit och en förkylning dit,
många är vi hemma men mycket är sig likt
Snart är vi fria, det kan jag sia
för början har närmt sig sitt slut.




Bunden vers av Surtlivbådargott
Läst 63 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-22 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Surtlivbådargott

Senast publicerade
Surt Ljus
* Se alla