Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


CIRKELN

 

I cirkel vandrar mörkret
färgas enbart av sin skugga
frostens hud, klingande gräset 
Allt dött och stilla, som frost berört
hjärtat får en svartnad ton 
 
vem samlar våra tårar
liksom jorden skördar regnet
samlar vi dem i våra hjärtan
alla de ogråtna 
vi bär dem varsamt till källan
där vi törstande dricker
 
 glöm aldrig att stenhjärtat
minns vintergatan
En del sover lättare än andra
rör dem varsamt
 det bor sprängkraft
under den bedrägligt lugna ytan
 
 



Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 74 gånger
Publicerad 2022-01-22 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP