Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot skuggans hjärta

 

Innan jag öppnar mina ögon

vill jag veta om du finns

innan mina drömmar tar slut

vill jag hoppas att du minns

när vi möttes i det förgångna

med blodröda kinders blygsel

rörde vi oss mot

skuggans hjärta.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-22 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP