Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Rimmat för 2023 8



Prydnad

Långt under moln och skam
drar sig människan fram
på vägar av grus,
och saknar hen allt
känns livet så kallt,
och fastän solskenet gassar
finns inget som passar

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Mål & mening

LÄS -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2023-05-26 07:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP