Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Rimmat för 2023 10



Prydnad

Du går dina svängar
i vägarnas damm,
men når aldrig fram
till kistan med pengar.
Du går där så nära
så lite och tyst
med bördor att bära
utan att säga ett knyst

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Mål & mening

LÄS -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 86 gånger
Publicerad 2023-06-09 08:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP