Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resan till Regnbågsbron

 

När det är kallt ute och mobilen dör

så börjar resan resan i en implosion.

Som för oss över månen och ut i Vintergatan.

Med en fart som mot undergång

närmar vi oss Andromedagalaxen.

 

Med röda gummistövlar och en snygg väst

hade du blockerat alla nummer.

Du ville inte bli bjuden på fest.

Vi hade fastnat i ett gasmoln,

en melankolisk plats kallad Nebula.

 

Universums väktare sökte oss överallt

men behövde hitta tillbaka till Regnbågsbron. 

I en resa mot stjärnornas värld

skapade vi sen en ny stjärna av gas och damm.

 

Någonstans fanns lösningen och uppenbarelsen.

Det självklara och förut bortglömda

och allting skulle uppenbara sig igen.

Vi två skulle bli starkare tillsammans,

än vad vi någonsin var, var och en för sig.

 

 

 

 

 




Fri vers av Glöden VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-01-22 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Glöden
Glöden VIP