Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nebula

 

Ett melankoliskt moln,

ett hav av gas och damm

ska forma en stjärna.

 

Som är så mycket starkare 

än vad vi är, du och jag 

och vad vi är var och en för sig.

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-01-22 19:24



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Din inspirerande dikt ger nya krafter - tack!
2022-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP