Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Min & Vår Natur


NATUR (7)

Lejonet vakar över flocken och försvarar sin drottning/
sin dotter som ärvde hans klös och utmanar monstren/
tappar inte hoppet som Tiger stå upp mot svinen/ och gamarna trots tuffa tider sen med lust du skriver/

med fågelfjädern och bläckfiskens förblindande/
8 handskakningar i en känner hur det lyfter mej/
evig vinnare över döden oavsett vad du tycker man/
finner vi vårt öde och klarar skratta nykter sen/

sju ståtliga blad! inga knivar, nej natur/
Jag & Jag ber till Gaia, visa mej nu hur/
vi höjer frekvens så vi slipper slita som djur/
berikad av tur, nu ska det lysa vårt ljus/

frysa, sen sol som värmer i vinterskogen/
lär känna min natur, känna min inre godhet/
vill hitta min fru som jag älskar och tycker är så het/
skapa min dotter som ska heta Simone/



Vers2:

dubbelnatur 50/50 måste balansera/
stunder med gud har gjort drömmen riktig/
stunden är viktig sluta trakassera!/
ni beter er fittigt! backa innan jag snear/

Solen stiger röd lyser mot mej o allt levande/
stiger upp och ryser av kärlek i kelandet/
vill ej förneka det, natur är helande/
som badtur när solen ler mot mej/

men svår balans mellan plus o minus/
så vi gångrar och delar broderligt tills vi skiner/
i vår inre strid, låt egot stanna i maskinen/
finn din inre frid skit i tid en illusion med vidrig stil/

sommar och vintertid upp o slava nio till fem/
somnar ej vid fullmåne, jag lider min vän/
ska ha balans i min natur annars skiter det sej/
galant, är ej i bur så tillslut finner jag dej, min Älskling!




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-22 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl