Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din starka rosa elektricitet

Jag är överväldigad av
din starka rosa elektricitet.
Din gula magiskt intima
erotisms störtbombande
kring min centrallinje får
allting att ändra innebörd
och jag faller med dig ned i
en bortglömd dimension
av en oförfalskad frihet som
vägrar att spela med i de
döda offentliga rummens
andningsuppehålls ångest.
Jag är överväldigad av
din starka rosa elektricitet
och i dina erogena regioner
går jag vilse i en lyckodröm.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2022-01-22 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP