Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Koltrastens skugga

Ser en koltrasts skugga
i mitt bästa träd

Tror den ser mig
och min skugga med

Men det är för mig
en gåta hur jag uppfattas
av denna trast

Kanske bara som en
ensam vandrare som
stannat upp och tagit rast

En som står och tittar upp
under sitt ”bästa” träd

Och ser en trast
som verkar titta ner




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-22 21:50



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlade funderingar om hur trasten uppfattar den som står vid trädet.
2022-01-24

  Kungskobran VIP
Koltrasten tittar ner på dig arma människa
2022-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP