Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Du sover alltid ensam"

Du är alltid ensam när du sover
i din dröm
i dina hostningar
i ditt prat
i dina skratt
i dina tårar

Men när du vaknar är du aldrig ensam

Även om du öppnar ögonen ensam i din säng

så vaknar du inte ensam,

Tårarna på kudden lever i högsta grad

© Christer Johansson 2022-01-22




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten
Läst 149 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-01-22 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten