Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utanför men inne


filten täckt av snö


tiggaren sitter inne

på ICA's café




Bunden vers (Haiku) av Almagrundet
Läst 204 gånger
Publicerad 2022-01-22 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet