Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Januaribagatell 15

 

 

Osalig ande

lika vilsen i livet

så ock i döden




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-23 00:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP