Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..men utan kemiskt skimmer.

Jag ville gärna se dig,
men utan kemiskt skimmer
där du är sann och bär
din egen kappas glimmer.

Men vem är jag att styra,
ett liv som ej är mitt.
Du livet äventyra,
ett val som jämt är ditt.

Med kärlek vill jag hålla
en trygg och ärlig hand,
då giftet jag förtrolla
långt bort till fjärran land.




Bunden vers (Rim) av Krimskramsan VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-01-23 00:56



Bookmark and Share


  Eivorsdotter
Så vackert <3
2022-01-23

  helenita VIP
Så fint.

2022-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP