Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


8.30



Dimmig morgon
drack ett glas
citron honung ingefära
sov därefter som ett barn
såg gryningen nalkas
hustaken växte fram ur dimhöljt öga
kröp tillbaka till bingen


Trappar ner för tid få över
jäkelskap fundera ut
prästen blockerad
och klockaren lever
trappar ner i morgon börjar nya livet
frukosten var hälsosam avslutade med fotbad
Foten ska användas med varsamhet
hoppa och skutta vattenplask
ändå




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2022-01-23 13:28



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
apsolut
2022-02-03
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP