Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en skälmhistoria


Pikaresk


Ett leende
behöver vi alla
på färden

Som likt en
vagabond
Kan ledsaga oss
i världen

En klok
och lite skämtsam
inre styrka

Väl värd att dyrka




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-23 09:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP