Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motsatser kan vara bra

Du säger Bu
jag säger Bä.
Du säger Nu
jag säger Nä...

Men två motsatser
kan vara perfekta för varandra,
se bara på magnetismen,
eller på ett batteri.
Pluspol och minuspol
där händer det saker!




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-01-23 09:37



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Inget kan finnas
Utan det andra?
Liv& Död
Ying/Yang
;)
2022-01-23

  Öknens Ros VIP
Motsatser dras till varandra sägs det.
2022-01-23
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP