Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN LITE KLURIG FRÅGA

KONTRAKTPUNKT
HAIKU

Kvantfysikerna,
har skapelsens livsuppgift.
Att finna ett Nu!

Bosse 23 januari 2022.




Bunden vers (Haiku) av Bossepoet från Österbotten
Läst 74 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-23 11:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten