Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Words

Just playing
around with words
foolish
funny
creative
words
paper
pens
pictures
making me
Happy
just playing
around with words

-Eivorsdotter 2019




Fri vers av Eivorsdotter
Läst 70 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-23 12:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eivorsdotter
Eivorsdotter