Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad vet staten om diplomatisk respekt?


RESPEKT till Putin måste vara lagens bokstav!

Varför diplomater inte ges rätt att utöva sina diplomatiska och mediala funktioner, konsulär ämbete och "postaker"  spekulerar i osanna artiklar för en handfull zloty?

 

*Men i länder med dubbelmoral är de instrument för konspiration och spionage!

Ryssland säger att de inte har några planer på att invadera Ukraina tusen gånger om men media och politiker letar pråligt efter grälsjuka ämnen i deras vakabulär av betalda medier, annars om du är en betald politiker, varför inte använda diplomatiskt ordförråd?

Den tyska flottans chef avgår efter att ha krävt respekt för tsaren Valdimir Putin.

Här är ett ord som får mig att säga hur löjligt NATO Corporation är, vilket kräver till och med social vänlighet att elimineras.

Då återstår en fråga av vem ska covid-generationen lära sig respekt om inte av folkvalda och betalda politiker?

Vad fan gör Putin annat än att svälla sina fjädrar i sitt land och välja kompatibla vänner för "Bröllop"

Han har redan en familj med en strippstångdansa av ukrainskt ursprung och de har ett barn tillsammans.

För att vara ärlig är detta en privat familjefråga i familjeangelägenhet, inte ett problem med att invadera Ukraina, utan vem och vad som kommer att ärva dansarens barn för identitet....hertig, det är en sorts serenad av mod! som i en mening.Tsaren Putin vill ge sin son.

Ukrainska dansare har öppnad  sina ben mellan Amerika och Ryssland är ett fittkrig, tallas i bakuliserna på tv.ro i"Rumäner har talang" Jag såg till och med hur dessa ukrainskor badades i champagne och fick gulden buzzer.

Men om ska jag  tro på häxa , när kommer till ytta saningen, den första som ska  lämna NATO Corporation  kommer att vara Amerika om Putin visar sin häpnad.

Det tyska försvarsdepartementet bekräftade på lördagen att marinchefen Kay-Achim Schönbach har avgått mitt i skandalen som skapades av hans kommentarer i fredags, enligt vilka Rysslands president Vladimir Putin förtjänar respekt och att Krimhalvön aldrig mer kommer att tillhöra Ukraina.

Viceamiral Kay-Achim Schönbach gjorde dessa kommentarer i Indien. Efter dem ombads den tyska ambassadören av de ukrainska myndigheterna att ge förklaringar och Schönbach försökte återvända till dem på lördagen.

"Vad han verkligen vill är respekt", sa Schönbach om Putin. Om jag skulle fråga, (jag skulle säga det) är det lätt att få den respekt som han verkligen kräver och som han förmodligen förtjänar ”.

"Jag bad försvarsminister Christine Lambrecht att befria mig från mina plikter med omedelbar verkan", sa Kay-Achim Schoenbach i ett uttalande. "Ministern accepterade min begäran."




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 38 gånger
Publicerad 2022-01-23 12:43



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Da, da, da: make love not war!här har vi en seriös sådan
2022-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP