Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

* Amber drömsk-randig svalka*


Den sabeltandade
Tigern finns även
I din dröm en gång

Ser du den då?

Och
hör dess rytande
eller det tysta genom
-skinliga tassandet

Det förglömdas verklig
-hets tidsur, du går
och bär på

Var natt och dag
Av ditt liv

Med okända kliv

Ser du det då

Den förgångna
Levnaden

Som faktiskt är
född inom dig!








Fri vers av Sefarge VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-01-23 14:58



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa dåtiden har vi inom oss....alltid. Så tänker jag när jag läser. Snyggt komponerat.
2022-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP