Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säll januaribagatell 18

 

 

Ligger på ängen

känner daggen mot tungan

helt nära öppnar

himlen sitt sköte i regn

bjuds dagg i sällsamt möte

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-01-23 14:45



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Vacker dikt som fyller mig med hopp.
2022-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP