Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Böneman blödig ojar sig!

Herren borde veta hut

som prövar mig så hårt

och sen inte hjälper mig,

igår brann jag invärtes

trodde mig förgås,

inlåst kämpade jag

ilåst i mig själv,

å ingen nyckel fanns!

Utsatt för taskspeleri

jag vill ju bara bli fri!




Fri vers (Modernistisk dikt) av Niliboy
Läst 147 gånger
Publicerad 2022-01-23 14:55



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ber för Dig.
2022-01-25

    Lena Staaf VIP
Ibland är det svårt att förstå lidandet. Jag förstår det fortfarande inte. Men kanske måste der finnas som kontrast för att uppskatta de goda dagarna och stunderna. Fint skrivet av dig!
2022-01-24

  Marita Ohlquist VIP
Stark text om att känna sig sjuk och hjälplös.
2022-01-24

  Peter G VIP
Låter verkligen som en oangenäm situation; svårt när hälsan sviktar! Hoppas du får bättre dagar!
2022-01-24

  Sparvögat VIP
Önskar dig bättring och frihetens lycka…
2022-01-23

  Kajan VIP
Lidande väcker många känslor och frågor, och isoleringen som kan uppstå är starkt formulerad här.
2022-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy