Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SÄPO ÄR HÄR

"Se upp för SÄPO!"

sjöng Massmedia*) en gång

Det var en enkel

och uppfordrande sång

Finns det ett "SÄPO"

där "PO" står för "Poeter"?

Medborgargardet

av ridderliga esteter

Eller är det hela

ett enmansföretag?

Vilket är honnörsordet?

Kan det vara "JAG"?

 

LARZ GUSTAFSSON 23/1 2022

 

*) Massmedia var ett punkband från Sundsvall.

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 218 gånger
Publicerad 2022-01-23 17:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP