Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lär mig

Jag lär mig
Mina tankar binder ihop orden
i språket Livet
Jag håller ut, mina andetag
tar små simtag
ut i luften
Jag lär mig
Att älska också i det svåra
Att bry mig om andra
Att inte vara ensam
om denna vandring
på oprövade stigar
Min kropp en katedral
med dagliga bönestunder
Turister som betraktar
arkitekturen
Ensamma som gråter
när de tror att ingen ser
Jag lär mig
Att vara människa
mitt i det svåra






Fri vers av Christoffer Bergström
Läst 68 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-24 08:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christoffer Bergström
Christoffer Bergström