Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


om ett destruktivt gammalt förhållande


Sista Vakande Timmen 0-1

när tårarna tagit slut låter jag himmeln gråta åt mej/
o regnet skölja bort smärtan tills solens strålar når dej/
hoppas din lycka blir min lykta när jag snurrar runt i mörker/
känns som jag står o knackar o du vägrar öppna dörren/

osynligheten med ringen på fingret klarar jag hinder/
men bördan blev genomskinlig som i sagan om ringen/
jag ser det tydligt som en bomb av saknade minnen/
skakar jag till den sista vakande timmen/

du blir tagen med storm medans jag blir tagen av vinden/
utslagen förrådd tick tack o dagarna rinner/
hur klarar man sorg med snicksnack o hatande mingel/
försvarar man någon som fick fnatt på rasande kvinnor/

så svara mej någon, ärligt det känns tragiskt/
att mitt lekande med elden gett mej tredje gradens brännskador/
hemskt galet, vill inte veta av, det känns farligt/
om ett förhållande grundas på att det är sällskapligt/




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-24 08:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl