Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
politiska fallgropar ersättas med en världsomspännande lögn.


Politiska fällor

Driftkucku gick till vinbaren på fredagar, och tvivelaktiga kvinnor dansade med Boris Johnson till Lionel Richies låt "All Night Long" medan de i rätten har carte blanche att ljuga eller smyga sanningen under prins Philips begravning ,och sedan var det borta för skojs skull men ber om ursäkt för att inte kunna komma på grund av pandemin, och det var så pandemin blev en syndabock för den ursäktande politiska klassens dekadens i England.medan folket var instängda fångades i hemet.Utifrån uppgifter om att så är fallet även i Sverige för rojaly seniorer och juniorer.Och så blev Sverige föremål för diskussion på alla fronter, militären på Gotland, arvtagerskan prinsessan i 2 månader utan arbetsagenda och det sociala livets indragning på grund av intyget om indisposition i äktenskapet. eller den lilla flickan som tog över det svenska ledarskapet, vad ska man göra till och med djävulen hörde talas om oss och skrattade.

SVT Play
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/9K0Epl/varningen-efter-skandalfesterna-kan-ryka-snart


Ryssland uppmanar Storbritannien att avsluta sin "provocerande verksamhet" efter anklagelser om att man avser att installera en marionettledare i Kiev.

Den tidigare ukrainska parlamentsledamoten Evgheni Muraev bad på söndagen om ursäkt till det brittiska utrikesdepartementet, som beskrev honom som en pro-rysk ledare som Moskva skulle vilja installera i Ukrainas ledarskap, enligt EFE.
”Det är helt enkelt. På fyra år fick jag inte ens komma in i Ryssland”, sa Muraev i en intervju med Ukrainskaya Pravda. ”Det är svårt att föreställa sig att kunna kommunicera med ryssarna på något sätt. Så det är inte särskilt professionell information ", försökte han övertyga och tillade att han vill ha ett" starkt och suveränt "Ukraina, som, tillägger Muraev, motsäger Moskvas vision om grannlandet.
Brittisk press har hittills hittat 15 partier, alla fester av alkoholhaltiga drycker relaterade till premiärministern när resten av befolkningen var isolerad.
Boris Johnson lämnar in en räddningsplan genom att sparka ett antal ledande anställda i en operation som kallas "Big Dog".




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 87 gånger
Publicerad 2022-01-24 08:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP