Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstår ni?

Var rädd om dig,
sa han med ett elakt leende,
.
.
.
så jag går omkring
med ett sorgset leende och är rädd.
.




Bunden vers av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-01-24 10:01



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Det låter hotfullt, manar till försiktighet.
2022-01-24

  Öknens Ros VIP
Låter som ett förtäckt hot.
2022-01-24

  Koloristen
Otäckt med de här typerna som seglar under falsk flagg och avslutar kontakten med att säga "lycka till" eller liknande. Predatoriska snedseglare.
2022-01-24
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP