Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotspår

 

 

När jag har tagit det sista steget
på min vandring genom livet

fortsätter andra gå utan mig

då vill jag ha skapat fina minnen
så dom tänker på mig med glädje

och saknar mina fotspår




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2022-01-24 10:25



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Vacker tanke och omtanke! Säkert kommer detta att gå i uppfyllelse.
2022-01-26

  Susen VIP
Du ger ger kärleksfulla ord att bevara inuti
2022-01-25

  Anya VIP
Mycket fint. Tycker om tonen av acceptans. Jaa, vi ska alla dö. Dina dikter skapar de vackraste fotspår.
2022-01-25

  Peter G VIP
En fin tanke och en väldigt klarsynt och stark text! Minnena är ju det som blir kvar...
2022-01-25

  Niliboy
Fint, man vill nog bli ihågkommen lite….
2022-01-25

  Gunnel Eriksson VIP
Modigt att tänka på
det sista steget.
2022-01-24

  ULJO
Så fint tänkt
2022-01-24

  angela Täubert fd Jansson VIP
En vacker text som smög sig rakt in i hjärtat.
2022-01-24

  Feliaxel VIP
Fin önskan
2022-01-24

    Lena Staaf VIP
Fint skrivet med en önskan om att bli ihågkommen. Åtminstone ett tag.
2022-01-24

  Olof Lagerhorn VIP
Fint skrivet om hur minnet förbinder
oss genom tiden.
2022-01-24

  Sparvögat VIP
En fin önskan vilar i dina ord…
2022-01-24

  Öknens Ros VIP
En önskan så god som någon.
2022-01-24

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Vad fint och omtänksamt! Fotspåren kommer att finnas kvar genom dina insiktsfulla och varma texter.
2022-01-24

  Kajan VIP
Denna ständiga rörelse, och den högst mänskliga förhoppningen att man betyder något för någon.
2022-01-24

  Maria Sundelin VIP
En fin tanke
Så länge minnen finns vandrar du vidare om än med osynliga fotspår
Kramar
2022-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP