Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ljusdikt

I takt med ljuset
Dansar jag
Svävar jag
Fnissar jag

I takt med ljuset
Låter jag mig omfamnas
Fyllas
Svepas bort till en bättre tid

I takt med ljuset
Stärks jag
Förnyas jag
Redo,
att ta över mitt eget liv

- Eivorsdotter 2020




Fri vers av Eivorsdotter
Läst 120 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-01-24 10:54



Bookmark and Share


  Eivorsdotter
Tack, vad snälla ni är <3
2022-01-24

    Björka
det låter hoppfullt...
2022-01-24

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om ljusets positiva inverkan.
2022-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Eivorsdotter
Eivorsdotter