Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack för mig!

Jag kommer inte längre att skriva eller kommentera här. Jag har tagit en paus och funderat lite. Jag tror inte jag har mer att tillföra och antagligen är det heller inte rätt forum för mig. Orsaken till att jag nu lägger ner har inget att göra med den diskussion som förs angående trakasserier riktade mot oss kvinnliga medlemmar. Jag har aldrig varit med om några direkta trakasserier, däremot några indirekta men det var ingenting jag ens tog på allvar. Jag låter mitt konto vara kvar bara för att försäkra mig om att ingen annan använder mitt namn men texterna är nu borttagna.

Till er som är eller har varit mina vänner här på sidan vill jag tacka för all uppmuntran och vänskap. Många har slutat här men några finns kvar och ni vet vilka ni är. Jag vill också tacka redaktionen för allt som varit bra här (och det har varit mycket)!

Hoppas ni alla har en fin tid att se fram emot och att er kreativitet kommer flöda.

Boel




Övriga genrer av Boel Lindell
Läst 113 gånger
Publicerad 2022-01-24 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boel Lindell
Boel Lindell

Senast publicerade
Tack för mig!
* Se alla